luni, 2 iunie 2014

Talentul unei fetite cu autism face inconjurul lumii

Iris Grace Halmshaw este o #fetiță de trei ani care, din păcate, suferă de #autism. Aceasta locuiește în Marea Britanie cu părinții săi care o ajută să ducă o viață mai ușoară.
Fetița vorbește foarte puțin, însă acest lucru nu o împiedică să-și arate talentul deosebit și să picteze niște tablouri absolut impresionante. 
Aceste tablouri au ajuns să se vândă cu peste 1.000 de dolari bucata și au făcut înconjurul lumii. Deși fata pictează în joacă, rezultatul acestui joc sunt adevărate opere impresioniste.
Abia acum trei luni ne-am dat seama că fetiță noastră chiar e foarte talentată. Oameni din toată lumea vor să cumpere picturile sale, iar un tablou s-a vândut la Londra cu 830 lire”, spune cu satisfacție mamă ei, Arabella Carter-Johnson.
„Cu ajutorul experților, fiică noastră s-a schimbat dramatic în scurt timp. Înainte nu făcea contact vizual, nu voia sau nu știa să se joace, devenea neliniștită dacă erau și alți copii prin preajmă. Acum se joacă cu noi, râde și comunică prin semne inventate chiar de ea. Mai avem mult de îmbunătățit la abilitățile ei sociale și la vorbire, dar deja suntem pe drumul cel bun”, a mai adăugat mama ei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu