marți, 14 octombrie 2014

CDC anunta o rata astronomica a autismului: 1 din 68 de copii

Care este cauza incredibilei creşteri a numărului de copii cu autism in Statele Unite? Centrele pentru Controlul Bolilor au anunţat recent că 1 din 68 de copii din America are o tulburare din spectrul autismului. Acum, referitor la fiecare copil născut, 1 din 42 baieţi si 1 din 189 de fete vor suferi de autism sau vor manifesta simptome asemănătoare cu cele ale autismului, o rată care este mai mult decât dublă comparativ cu anul 2002.
Cauzele autismului sunt un subiect controversat. Unii cred că acești copii sunt înzestrați cu claritate emoțională și cu o perspicacitate pe care noi ceilalţi nu am putut-o dezvolta, dar alții văd autismul ca pe o epidemie, care poate fi rezultatul unei game de factori diferiţi.
Care sunt cauzele?
Oamenii de ştiinţă au crezut la început că autismul este o simplă problemă genetică, dar a fost dovedit că mediul contribuie în mod semnificativ la boală, la fel cu alte probleme de sănătate care sunt declanșate de expunerea la toxine, dietă şi stilul de viaţă.
Embrionii în curs de dezvoltare și copiii sunt mult mai sensibili la toxinele din mediu si la vaccinuri, de exemplu, decât sunt adulții. Sistemul hormonal poate fi dezechilibrat destul de ușor la un copil în curs de dezvoltare și perturbatorii endocrini, cum ar fi pesticidele, ierbicidele, bromurile, ftalații și adjuvanții controversaţi din vaccinuri, cum ar fi thimerosal, e probabil să constituie o cauză.
Când aceste toxine sunt expuse la radiaţii, sau când există o nutriţie săracă, plină de alimente toxice, atunci un copil în curs de dezvoltare va avea o întârziere in a-şi exprima pe deplin potențialul ADN-ului – chiar și cu gene “bune”. Adevărul este că copiii noștri sunt atacaţi din toate părțile de compuși toxici, fapt pe care guvernele noastre l-au ignorat în mod repetat, au suprimat informații cu privire la aceste lucruri sau chiar le-au încurajat cu o nepăsare oarbă.
Anul trecut, avocații din domeniu practic au implorat Congresul să facă mai multe cercetări cu privire la cauzele autismului datorită creșterii sale incredibile în frecvență, dar aceste argumente păreau să fie adresate unor surzi. 
Membri ai Congresului au criticat Institutul Naţional al Sănătăţii și Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor pentru lipsa de cercetare, precum și pentru dezvăluirile cu privire la adevărata siguranță a vaccinurilor. Părinții cu copii care au dezvoltat autism sau manifestă simptome asemănătoare autismului sunt fermi în credința lor că vaccinurile sunt o mare parte din problema generală. Cu toate acestea, ca urmare a Legii Libertăţii de Informare, documente au fost dezvăluite în Marea Britanie, unde s-a spus o poveste diferită – că CDC și alte agenții guvernamentale știau cum că vaccinurile sunt periculoase, dar că le-au dat drumul pe piaţă oricum. Este controversat, dar merită studiat.
Aceste documente se referă la peste 30 de ani de muşamalizare cu privire la această problemă. CDC a încercat chiar să spună că unele dintre documentele solicitate sunt “inexistente.” Poate că se refereau la transparența lor pe această temă : de autism si vaccinuri.
Un posibil răspuns este că CDC știe deja care este cauza creșterii frecvenţei autismului, și ei nu doresc să dezvăluie adevărul populaţiei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu