marți, 5 ianuarie 2016

Un baiat nevazator si cu autism paseste pe scena, apoi impresioneaza intreaga asistenta pana la lacrimi


Christopher Duffley este un copil in varsta de 14 ani care ne uimeste cu starea lui de spirit extrem de optimista. In ciuda faptului ca este nevazator si sufera de autism, el se bucura de viata nespus de mult. Pasionat de interpretare vocala, dar si de pian, baiatul ne ofera o dovada incontestabila de putere si perseverenta in a merge tot timpul mai departe cu incredere.
Acest băiat din New Hampshire este cu siguranţă dovada vie a faptului că oricine poate răzbate în viaţă chiar dacă anumite dificultăţi fizice îi pun piedici. În momentul în care băiatul a urcat pe scenă, publicul din sală l-a aplaudat frenetic, însă atunci când a început să cânte, emoţia a pus stăpânire pe toţi cei prezenţi.
Christopher cântă piesa lui Bill Withers – „Lean On Me” susţinut de 150 de membri ai corului „World Outreach Church Kid’s” din Nashville, Tennessee. Acest mic înger dă viaţă melodiei cu multă căldură în glas şi cu inima plină de iubire pentru viaţă şi pentru oameni. E uimitor cum un copil care observă realitatea din jurul lui în alt mod decât cu ajutorul propriilor săi ochi poate transmite tuturor celor care îl privesc atâta emoţie pozitivă şi îi poate fermeca cu glasul lui sensibil şi cald.
Deoarece a fost născut prematur, Christopher cântărea aproximativ 800 de grame, iar medicii au constatat că era lipsit de vedere din cauza retinopatiei de prematuritate. Fiind lăsat într-un centru de plasament datorită faptului că părinţii lui nu aveau cele mai bune condiţii de a-l creşte, micuţul a fost adoptat de mătuşa lui care l-a învăţat că poate vedea totul în jurul său şi acest lucru nu prin intermediul ochilor.
Prima lui apariţie muzicală în public a avut loc atunci când el era în clasa întâi la „Northwest Elementary School” din Manchester, New Hampshire. Cu această ocazie, Christopher a cântat în faţa colegilor săi de clasă, a familiilor lor şi a multor veterani în cadrul unei festivităţi prilejuite de „Memorial Day Assembly”.
Mai târziu a interpretat imnul naţional în faţa a mii de spectatori în Fenway Park (iulie 2011, septembrie 2013 şi august 2015) şi la NASCAR Racing (septembrie 2011). Are deja două albume: „Eyes of My Heart” şi „Believer” prin care doreşte să-i inspire pe cei din jurul lui dovedindu-le că are o viaţă plină de satisfacţii şi este înconjurat tot timpul de oameni care îl iubesc şi îl preţuiesc.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu