luni, 12 octombrie 2015

Inselaciune la nivel inalt cu privire la riscurile unui vaccin

Centrul de Control si Preventie a Bolilor, celebrul CDC american, a manipulat rezultatele unui studiu privind riscurile de autism ale unui vaccin polivalent. Copii vaccinati aveau un risc cu 340% mai mare de a dezvolta tulburari de spectru autist. Potrivit CNN, un angajat al CDC a ajutat la dezvaluirea acestui caz flagrant de manipulare a rezultatelor unui vaccin.
Mai mult, CDC-ul american este acuzat, pe langa manipularea datelor stiintifice, si de presiuni facute asupra cercetatorilor ca sa ignore o legatura cauzala intre vacinul polivalent MMR (pojar-oreion-rubeola) si diagnosticul de autism, legatura fiind mai pronuntata in special in cadrul unui subgrup de bebelusi afro-americani care primisera vaccinul conform programului stabilit de CDC.
Inselaciune la nivel inalt cu privire la riscurile de autism ale unui vaccin. Autoritatile din SUA au falsificat un studiuDocumentele ascunse de autoritatea americana indica un risc de a face autism mai mare cu 340% in cazul bebelusilor de sex masculin carora li s-a administrat vaccinul MMR. Acest aspect a fost ascuns sub presiunea oficialilor CDC, iar cercetatorii au reinterpretat rezultatele studiului prin excluderea unui segment de subiecti, astfel incat sa iasa rezultatele dorite.
Un fost angajat al CDC a confirmat ca agentia guvernamentala stia de peste un deceniu relatia de cauzalitate intre vaccinul MMR si incidenta autismului in bebelusii afro-americani, dar a ales sa ascunda acest risc.
Dezvaluirile fostului angajat atrag suspiciuni asupra altor 9 studii in care CDC a respins o legatura directa intre diferite vaccinuri si riscurile de autism. Parintii bebelusilor care au facut autism si nu numai acestia spera acum ca agentia americana sa fie trasa la raspundere pentru manipularea studiului sau studiilor, daca vor fi dovedite si alte date falsificate.
De altfel, de ani buni, tot mai mult se vorbeste despre aceasta corelatie si zeci de studii au aratat ca autismul poate fi indus de vaccinurile facute in primele luni de viata. Se stie ca numarul de vaccinuri aplicate copiilor din Statele Unite s-a triplat in ultimii 30 de ani, in timp ce rata cazurilor de autism a explodat, de la 1 din 10.000 de copii pana la uimitoarea cifra de 1/50.
Un copil american primeste in prezent pana la 6 luni mai multe vaccinuri decat a primit mama sa pana la varsta la care a absolvit liceul. Insa, nicio autoritate americana nu a evaluat impactul vaccinurilor asupra copiilor, cu toate ca peste 50% dintre copiii americani sufera la ora actuala de o boala cronica sau dizabilitate, printre care si autismul. De ce? Dintr-un motiv foarte simplu de dedus. Puterea lobby-ului din partea marilor companii farmaceutice este prea mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu